Wednesday, 31 December 2014

Cinta sesungguhnya...

Pray for Pantai Timur...
Pray for Mangsa Banjir...

Alhamdulillah...hujan di setengah-setengah tempat sudah mula reda. InshaAllah, things will be better... Bila baca updates di whatsapp groups, watch the news, sedih pilu dengan the aftermath. Biggest flood ever in Malaysia from my experience. Tapi..kita ni diajar, supaya mengambil iktibar tentang semua yang telah berlaku. Sukar sangat untuk berfikiran positive bila melihat keadaan mangsa banjir.  But life must go on. There is a dire need to assist those affected to rebuild their lives...Ya Allah, berikanlah kami kekuatan untuk bersangka baik sentiasa... 

Since the flood, I would watch and observe kiddos doing anything and everything. Kadang-kadang macam nak jadi 'hulk' dibuatnya. But their never ending antics, bergaduh, berebut kerusi lepak, calling each other names...wahahaha..memang boleh hiburkan hati...

Alhamdulillah...dikurniakan rezeki yang cukup, kesihatan yang seadanya. Sesungguhnya what I have now is enough to 'rawk' my life everywhere, and anytime. Love it!

Kau lah cinta sesungguhnya...


Ku adalah manusia
Yang paling beruntung
Memiliki kamu
Kau tiada habisnya
Menyayangi aku
Sepenuh hatimu

Cinta yang luar biasa
Ku serahkan
Pada dirimu

Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya
Ku kan berjanji
Seumur hidupku
Takkan lelah mendampingimu


Alhamdulillah,
azween








No comments:

Post a Comment